Over ons

Drones zijn de toekomst, onze slogan is dan ook "The best view of the world". Wij investeren in het beste materiaal zodat uw luchtfotoreportages steeds van een professionele kwaliteit zijn. Waarom bij ons een bestelling plaatsen:

  • Schitterende en unieke luchtfoto's of video's van de hoogste kwaliteit
  • Gratis fotobewerking
  • De luchtfoto's en video's worden binnen 24u verzonden
  • Zeer tevreden klanten door mondelinge reclame 
  • Ons team bestaat uit ervaren piloten en technici die de meest recente drones

Onze drone is uitgerust met een 20 megapixel fotoapparaat en een full HD videocamera. De camera zelf kan tijdens de vlucht om z’n as draaien en op en neer kantelen om zo beelden te leveren vanuit verschillende invalshoeken. Zelf blijven we met onze beide voetjes op de grond, maar zien door de monitor perfect wat de camera registreert. Via een tweede monitor kan de klant de vlucht live mee volgen en instructies geven.

Tijdens één vlucht kunnen we je dus footage leveren die jouw project van alle kanten belicht: van gewoon vogelperspectief tot verticale bovenaanzichten. Omdat één beeld meer zegt dan zoveel woorden, geeft onze luchtfotografie meer overtuigingskracht en selling power. Het resultaat van onze drone-opnames kan je uitspelen op een website, maar evengoed op in brochures, op posters en beursstanden. Als het maar indruk maakt.

Wil je je huis/villa vanuit de hoogte professioneel fotograferen of filmen? Heeft uw bedrijf belangstelling in onze diensten? Wij nodigen u uit voor een uitgebreid gesprek. Bel ons op 0032473868568 voor een afspraak a.u.b. contact. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contacteer ons